BOUWBEGELEIDING

Bouwbegeleiding en Meerwerkkosten

Voor bepaalde meerwerkopties geldt dat het verstandig is deze gelijk mee te laten nemen in het bouwproces, maar sommige opties zijn snel duur betaald. Meerwerkopties bestaan niet alleen uit kosten voor het product, maar ook uit opslagen voor de diverse betrokken partijen en die rekening wordt bij u neergelegd.

Bouwbegeleiding en Commercieel belang
De koperbegeleider die u vanuit de verkopende partij begeleidt, heeft commercieel belang bij de keuzes die u maakt en de ideeën die worden aangedragen. Er wordt vooral vanuit de bouwer of projectontwikkelaar gedacht. Tegenwoordig worden koperbegeleidingsdiensten ook steeds vaker ingekocht. Het houdt zo’n partij als organisatie flexibel. Door de concurrentie wordt de tijd die aan u besteed steeds minder. De ‘kopersadvies’ bedrijven hebben nog meer belang bij hoge meerwerk omzetten. Er wordt in cijfers gedacht. Maar wie denkt er nu echt mee in uw belang?

Onafhankelijk advies
De bouwbegeleiding van ProGarant onderscheidt zich. Wij zijn reclamevrij en werken volledig onafhankelijk. Wij werken niet voor bouwbedrijven of projectontwikkelaars en hebben daardoor de vrijheid om alleen in uw belang te denken. Door onze jaren lange ervaring op bouwtechnisch gebied weten wij als geen ander waar u op moet letten en welke afwegingen u moet maken. Dit combineren wij met gediplomeerde kennis van binnenhuisarchitectuur, zodat u op het hele vlak optimaal wordt bediend.
Veel van onze klanten ervaren de meerwaarde van onafhankelijk advies. U heeft verschillende mogelijkheden zodat u zelf kunt bepalen wat goed bij u past. Schrijf u nu in, geef aan welke pakket u wilt en ontvangt onze garantie-assistservice het eerst jaar gratis.

De opties

Quick scan (35 euro voor tips op bouwtekening)
Building-assist ( 155 euro standaard koperbegeleiding)
Premium Design (460 voor koperbegeleiding met interieur advisering en 3-D tekeningen van uw nog te bouwen woning)
Personal Design (Op maat gemaakte diensten bepalen op gebied van kopers- en interieurbegeleiding)

Meer info

ProGarant is er voor U. Wordt nu gratis lid en mis nooit meer een garantietermijn. Dit bespaart u gegarandeerd geld op uw onderhoudskosten en reparatiekosten in – en om uw woning!

© Copyright - Progarant | website by: IMAGING CC