GARANTIE-ASSIST

Garantie

Bij een nieuwbouwwoning hoort garantie. Maar wat valt nu eigenlijk onder de nieuwbouwgarantie en voor hoe lang. Nieuwbouwgaranties hebben vaak ingewikkelde (bouw)technische aspecten. Het claimen van garantie op uw nieuwbouwwoning kan lastig zijn en stuit al snel op tegengas van de bouwonderneming. Met de garantie-assist service van Progarant, wat standaard in het pakket zit, weet u wat u moet doen, wanneer en hoe.  U beschikt over de juiste informatie op het juiste moment. Dit doen wij door u proactief te informeren, specifiek op uw situatie afgestemd. Daardoor werken de garantieregels, de garantietermijnen en overige bepalingen in uw voordeel! Met meer dan 15 jaar ervaring in   nieuwbouwgaranties weten wij waar u recht op heeft, waar u op moet letten en wat onder garantie geclaimd kan worden.

Kennis en belang

Het goed opvolgen van een garantieclaim kan voor een bedrijf positieve invloed hebben op de klantenbinding, maar het garantieapparaat drukt ook flink op de balans. Het is daarom begrijpelijk dat bedrijven niet actief op zoek gaan naar garantiewerk, maar deze actie bij de klant laten. Een bedrijf handelt vanuit garantieperspectief reactief. De klant moet dus weten welke zaken onder de garantie vallen, hoe en wanneer garanties gemeld moeten worden en hoelang garanties lopen, inclusief een studie kleine lettertjes en wettelijke aspecten. De praktijk leert dat zo’n garantiestudie erg tijdsintensief is en daardoor niet of onvoldoende wordt gedaan. Zeker  wanneer dit ingewikkelde garanties betreffen, zoals de garantie op een nieuwbouwwoning. De eindgebruiker, de garantiegerechtigde, is helaas maar al te vaak niet of onvoldoende op de hoogte van de regels op het moment dat het er toe doet. ProGarant is er van overtuigd dat dit anders moet. ProGarant vindt dat de klant proactief bediend moet worden. ProGarant’s bestaansrecht is onder meer daarop gebaseerd. ProGarant vult het gat tussen de garantietheorie en de garantiepraktijk, door de eindgebruiker proactief bij te staan en zodoende te zorgen dat u als eindgebruiker krijgt waar zij recht op heeft.

Resultaat: kostenbesparing én een beter product voor u.

ProGarant is er voor U. Wordt nu gratis lid en mis nooit meer een garantietermijn. Dit bespaart u gegarandeerd geld op uw onderhoudskosten en reparatiekosten in – en om uw woning!

© Copyright - Progarant | website by: IMAGING CC