HOE WE HET DOEN

Onze diensten heeft u tot uw beschikking zodra u zich heeft ingeschreven. Uw aanmeldgegevens hebben wij nodig om u op individuele basis te kunnen informeren over uw lopende garanties. De inschrijving is momenteel gratis en daarvoor ontvangt u sowieso onze garantie-assist service. Uw inschrijving eindigt automatisch wanneer uw garanties op uw nieuwbouwwoning verstreken zijn. Mocht u eerder willen opzeggen omdat u bijvoorbeeld verhuisd, dan is een email aan ons voldoende. De nieuwe bewoner kan de garantie-assist service natuurlijk ook overnemen en van dezelfde voordelen genieten zolang er nog garantie van toepassing is. De lopende nieuwbouwgaranties blijven namelijk van kracht op de woning. Ook als deze overgaat naar een nieuwe eigenaar.

Als ProGarant klant heeft u ook de mogelijkheid om van onze koperbegeleiding pakketten of onze geschillen-assist service gebruik te maken. Omdat het per klant zal verschillen welke behoefte er is, worden deze diensten apart tegen scherp tarief aangeboden. Zo weet u zeker dat u alleen betaald voor de diensten waar u gebruik van maakt.

ProGarant is er voor U. Wordt nu gratis lid en mis nooit meer een garantietermijn. Dit bespaart u gegarandeerd geld op uw onderhoudskosten en reparatiekosten in – en om uw woning!

© Copyright - Progarant | website by: IMAGING CC