ONZE MISSIE EN VISIE

Onze visie

Een nieuwbouwwoning kopen is voor de meeste mensen de grootste uitgave die gedaan wordt. De garanties en begeleiding is in verhouding zeer beperkt. Daarbij is het ook nog eens voor vele onbekend terrein. Bouwpartijen hebben vooral commerciële interesse in de aspirant kopers. De bouwwereld is een erg gesloten circuit die na oplevering alleen nog reactief handelt. De waarborgpartijen zijn financieel verbonden aan de bouwpartijen.

Binnen dit geheel moet de koper/eindgebruiker handelen en de juiste keuzes maken. En dat is voor een niet gespecialiseerde consument bijna niet te doen. ProGarant meent dat de consument onvoldoende krijgt waar die recht op heeft. ProGarant wil er zijn voor die consument, zodat die de kennis en middelen heeft om de grootste aankoop in zijn of haar leven op bouw- en garantie-technisch gebied ook goed te laten zijn!

Onze missie

Voor de eindgebruiker het nieuwbouwproces transparant, open en bruikbaar maken, tijdens en ook lang na de bouw.

ProGarant is er voor U. Wordt nu gratis lid en mis nooit meer een garantietermijn. Dit bespaart u gegarandeerd geld op uw onderhoudskosten en reparatiekosten in – en om uw woning!

© Copyright - Progarant | website by: IMAGING CC