Over ons

Onze Doelgroep
ProGarant richt zich op u als nieuwbouwkoper. Wij vinden dat u als eindgebruiker aandacht verdiend. Een huis kopen is een zeer bijzondere gebeurtenis en je hebt recht op garanties. Voor een bouwbedrijven of projectontwikkelaars is een paar honderd euro aan bouw of herstelkosten niet veel, maar voor de meeste kopers zeker wel. Wij weten uit ervaring dat veel van die kosten eigenlijk helemaal niet door de eindgebruiker betaald moeten worden. En die ervaring concretiseren wij in onze producten. Iedereen die waar voor z’n geld wil, heeft baat bij de diensten van ProGarant.

En onze kosten?
Ieder bedrijf maakt kosten, zo ook wij. Die kosten moeten gedekt worden anders heeft een bedrijf geen bestaansrecht.
Wij hebben lage kosten. Onze jaarlijkse kosten worden gedekt door de reklames die getoond worden op onze paginas. Door het bekijken van deze reklames en door items te kopen via deze linkjes krijgen wij ons geld. Geen staartjes en geen addertjes, gewoon helder en transparant.  Dat is ProGarant.

ProGarant is er voor U. Voor slechts een tientje per jaar bent u altijd up to date, mist u nooit meer een garantietermijn en bespaart u gegarandeerd geld op uw onderhoudskosten en reparatiekosten in – en om uw woning.

© Copyright - Progarant | website by: IMAGING CC